Bir İnceleme C# Object Kullanımı



Rast çıbanlatma normalde fazladan şifre olmadan gerçekleşir. BankAccount dershaneı süflidaki imzaya malik bir ortak oluşturucu bildirir:

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan dershane ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu dü olgu üzerine kurulmuştur.

Sınıf ile nesne arasındaki en kemiksiz ilişik şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sıkça kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

TextBox, kullanıcıların metin duhuli yapabileceği ve programların bu girdileri nöbetleyebileceği bir teftiş aracıdır. Bu makale, C# vüruttiricileri uğur hileır ve TextBox'un nasıl kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları hakkında fen esenlar.

AcceptTab                : VArsayılan değeri "false"'dır.Eğer "true" yaparsanız Klavyeden Tab Tuşuna tabldığındaki vesair nesnelere gitmez.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının intizamlı bir şekilde yerleştirilmesi ve C# Object Kullanımı düzenleme edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

C# programlama dilinde, Object sınıfı, baş nesne türlerinin atasıdır. Object klası, C# dilinde kullanılan bütün sair sınıfların madun dershaneıdır ve bu nedenle dilin en taban yapı taşlarından birini oluşturur.

Kullanıcıların TextBox'a meri veriler girmesini peylemek muhtevain bilgi doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca dijital duhulleri akseptans fail bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Yalnızca okunabilen bir property’dir. Rastgele bir data grup edilmez. Genel anlamda bu property’lere constructor metodlarında kırat ataması bünyelır.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi için event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Veritabanı işçiliklemleri yaparken, Object sınıfı çoğunlukla bilgi nesnelerini özümleme kılmak ciğerin kullanılır. Bu şekilde veritabanı anlayışlemleri henüz modüler hale gelir ve done manipülasyonu kolaylaşır.

Interface içine metot teşhismlaması yaparız ama mesleklemleri yazmayız. örgülmasını istediğimiz meselelemleri, Interface ‘i uyguladığımız sınıf içine edipız.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama işlemleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları kırmızıır ve varsayılan olarak None kıymetini karınerir.:

Özelliklerine boy bos atayarak dershane yahut yapı nesnelerinin ve nesne koleksiyonlarının örneğini oluşturabilir ve sarrafiyelatabilirsiniz. Daha zait bili dâhilin bkz. Nesne başlangıçlatıcı kullanarak nesneleri temellatma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *