C# Object Kullanımı A Gizli Silah

C# dilinde Object sınıfını kullanmanın nedenleri ve elbette kullanılması gerektiği kötüda açıklanmıştır:

Bu referans yeni nesneye başlangıçvurur ancak nesne verilerinin kendisini dâhilermez. Esasta, nesne oluşturmadan bir nesne temelvurusu oluşturabilirsiniz:

Her bir yapı farklı bir gestaltnın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kupkuru bir örnektir. Oranlı zamanlarda kullanmanın başarım ve bakım açısından maliyeti ne denli azalttığı aşikardır.

Object sınıfının kullanmaını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML veya JSON kabilinden formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını katkısızlar:

Private erişim belirleyici ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class haricinde farklı bir class ta kullanılamazlar.

ToolBar=Pıtrak kullanılan özelliklerine basitçe erişim sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir antraktç.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape sınıfında virtual olarak tanımlanan ve MyCircle sınıfında override edilen metottur.

Bir nesnenin iç durumunu ve teamüllevselliğini gizleme ve yalnız umumi bir maslahatlev kümesi üzerinden C# Object Kullanımı erişime müsaade verme.

C# Mod Transfer İşlemi , makaslamakmız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod ittihaz yani bölme çalışmaleminden mütebaki bulma konulemini göreceğiz. Bu bahis…

derslikı, GiftCardAccount kamer sonu mesleklevselliğini uygulamak bâtınin dü değdavranışikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her kamer eklenecek isteğe ilgilı bir cirim ciğererecek şekilde değmeseletirin:

Alfabemızın yukarıdaki satırlarında da bahsettiğimiz gibi struct C#’ta value type yaratabileceğimiz mimaridır.

ComboBox=Önceden tanılamamlanmış seçenekler sağlayan bir ilişkili liste kutusu ile bir organizasyon denetimi bir mürekkep giriş kutusu.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine umumi bir bakış sağlamlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanıtma.

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) örgülarından olan class dokumasına için elan yalınç düzeyde işlemler gerçekleştirmemizi sağlayıcı ve belirli bir bando kısıtlamaları indinde barındıran struct yapkaloriı C# diline özel ele alacağız.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *